Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Overvloed aan 'kevers" op 11de treffen (video en fotoalbum)

zondag 03 mei 2015
play video

Elf jaar al organiseert de VW Keverclub Hoeilaart het 'Kevertreffen' op 1 mei in het Ruusbroecpark en na de jubileumeditie van vorig jaar was het opnieuw uitkijken naar de kleurige verzameling sympathieke wagentjes die er ooit gefabriceerd zijn. De Volkswagen Kever en andere luchtgekoelden zijn een symbool van een specifieke vooral levensgenietende manier van leven en het is steeds opnieuw een blij weerzien.

Met een 160 kwamen ze van overal in België tot zelfs uit het buitenland om wat ze zelf bestempelen als 'het leukste treffen van het jaar' bij te wonen. Ook het weer zat weer mee en rond 14u15 startte de 25 km lange rondrit door de Druivenstreek.

Hoeilander.be had zich opnieuw opgesteld aan café 't Boske om de parade op video vast te leggen. Veel kijkplezier.

Foto's: JanVA

Video; JanVA