Publiek laaiend enthousiast over Guga Baúl (fotoalbum)

dinsdag 19 sep 2017

De openingsshow van het 70ste Druivenfestival was al weken uitverkocht en de verwachtingen waren hooggespannen. 600 gelukkige zielen konden het spektakel bijwonen en zij waren achteraf laaiend enthousiast over Guga Baúl en zijn Radio Guga. Deze begenadigd stemmenimitator zette een meer dan behoorlijk optreden neer en het publiek hing aan zijn lippen. Presentator van dienst Walter Baele, had zijn alter ego, Willy Naessens, meegebracht en zijn Marie-Jeanne van dienst was de immer sympathieke Hoeilaartse Sofie Stroobants van 'Hof Ten Doore'.  Er zat schwung in de avond, opgestart door de prima band uit eigen dorp, "Winston Wutu", al was niet iedereen het eens over het feit of dit wel de ideale opener was voor een dergelijke feestavond. Kwalitatief alvast wel.

Het feestcomité had niet minder dan €50000 veil voor deze geslaagde feestavond. Da's veel geld voor 600 toeschouwers, waarvan amper zo'n 350 hun ticket van €15  ook daadwerkelijk betaalden. De andere 250 waren genodigden.

Misschien is dat van het goede toch wel wat te veel en gaat dit ten koste van andere activiteiten tijdens het weekend. Je kan de centen immers maar een keer uitgeven.

De toeschouwers zal het worst wezen, zij hebben zich een hele avond kostelijk geamuseerd. 

Na het debacle van vorig jaar in de kerk was nochthans beloofd verantwoorder om te springen met de budgetten. Dat was voor deze editie duidelijk nog niet het geval.

Foto's: KarelVA