Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

"Samen voor" combineerde wandelen en eten!

vrijdag 12 jun 2015

De vereniging "Samen voor" organiseerde vorige zondag een leuke vriende(n)lijke boswandeling met aperitief aan het bosmusuem en aansluitend een brunch in het GC Felix Sohie. Via het Vlaanderveld ging het richting Zoniënwoud om via de tunnel onder de ring op het terrein de vroegere paardenwedrenbaan te komen. Via de kapel van Sint-Cornelius kwam het bonte gezelschap langs het bosmuseum in Groenendaal waar een heerlijk aperitiefje: de Maitrank. Via de Koningsvijvers was het dan wandelen tot in het GC Felix Sohiecentrum waar een heerlijke brunch werd geserveerd met broodjes, koffiekoeken, koude schotels, pasta, sla, quiches, fruitsla ...

Zo'n dertig wandelaars kwamen opdagen. Een mooi succes. De volgende activiteit van "Samen Voor" is het Repaircafé van 20 juni in het GC Felix Sohie. WIe wat wil laten repareren, komt tussen 9u en 14u ter plaatse.