Sinterklaas vandaag de hele dag tussen schoolkinderen (fotoalbums)

vrijdag 04 dec 2015

Van de Sint-Clemensschool kregen we het volgende verslagje:  'Hij kwam, Hij kwam… die lieve, goede Sint! Onze beste vriend, de vriend van ieder kind!!! Vanmorgen stonden onze kleuters de Sint toe te wuiven… al wandelend kwam Hij ons tegemoet… 2 van zijn Pieten vergezelden hem… en wat hadden zij bij?  Een grote zak en doos vol cadeautjes en lekkers!  Benieuwd!! Terug in onze klassen lagen de tafels vol met het lekkers!!!  Achteraf kregen we voor onze klassen ook een cadeau om mee te spelen.

Na de speeltijd konden we genieten van een ‘Sint-toneel’… geschreven door de juffen en gebracht door de gekke Pieten en de lieve Sint. Vol bewondering en verwondering genoten de kleuters en juffen van het gebeuren… Jammer dat hij na dit weekend weer naar Spanje vertrekt! We genieten nog even na en kijken al uit naar volgend jaar!!!'

Ook het Groene Dal mocht rekenen op een stevig bezoek. Hoeilander.be was er rond 15u bij om zijn afscheid van op het dak van de school mee t emaken. Een emotioneel moment want het wordt weer een heel jaar geduldig wachten op hem?

Foto's: JanVA