Toneelgroep Tros overtreft zichzelf met spectaculaire musical "De Feeks" (fotoalbum)

zondag 13 mrt 2016

Vorige vrijdag ging de nieuwe musical "De Feeks" van toneelgroeptros in première en de verwachtingen waren hoog gespannen. Dit was immers de eerste superproductie sinds het overlijden van bezieler Willy Vanpee. Tros koos resoluut de kaart van de jeugd en dat zorgde voor een bijzonder enthousiast en dynamisch spektakel met alweer een uitzonderlijk grote cast dat zich aanstekelijk uitleefde op de grote scène van Den Blank. De zaal werd haast meegesleurd in de drijvende rimtes van de hits van de Engelse popgroep "Queen" die live gezongen werden. Het werd een musical op hoog niveau, met een schitterende regie die uitzonderlijk goed gebruik maakte van de breedte, diepte en hoogte van het podium - de decorploeg heeft alweer voor een klein wonder gezorgd. 

Met zoveel jong en nieuw talent bewijst toneelgroep Tros dat de toekomst verzekerd is en dat de vereniging nog altijd dezelfde kracht uitstraalt van vroeger. Het adembenemend potentieel van Tros is ontegensprekelijk zichtbaar en met de professionele aanpak die "De Feeks" telkens weer uitbundig demonstreert, krijgen we de komende jaren hopelijk nog vaak deze overvloed aan enthousiaste kwaliteit te zien, die garant staat voor echte  topprestaties. "De Feeks" mag best tot een van hun beste producties ooit beschouwd worden. Een dikke proficiat is dan ook absoluut op zijn plaats. 

Ons advies: maak tijd voor deze bijzonder leuke musical en ervaar met eigen ogen wat talent uit eigen streek voor elkaar brengt. Mis dit spektakel niet! Bestel vandaag nog je kaarten. "De Feeks" speelt nog vandaag zondagnamiddag of volgend weekend vrijdag en zaterdag. 

Klik hier voor meer info over de ticketverkoop enz. 

Foto's: KarelVA & JanVA