Verjongingskuur bij de gezinsbond

donderdag 04 feb 2016

Sinds mensenheugenis werd de Gezinsbond van Hoeilaart bestuurd door Lydia Hoskens, Mia Demol, Josiane Eggerickx, Josiane Vancraenenbroeck, Imelda Debodt (zie foto) en wat later ook Sonia Klinck. Zij hebben dit jaren (sommigen meer dan 40 jaar!) met veel plezier en toewijding gedaan.  Vorig jaar besloten ze om er, vanaf dit jaar, mee te stoppen en de fakkel door te geven aan een ‘jonger’ team, dat met veel enthousiasme de werking van deze vereniging zal verderzetten. 

Kristel, Katrien, Leen en Els, die ook al enkele jaren meedraaien in het bestuur, namen op gepaste wijze afscheid van Lydia, Mia, Josiane, Josiane, Imelda en Sonia.  Zij gingen ook op zoek naar enkele nieuwe enthousiastelingen en vonden Katrien Claes, Karlien De Keyser, Veerle Joly, Stefanie Vanhaeght en Joke Van den Broeck bereid het bestuur van de Gezinsbond te vervolledigen.

De gekende activiteiten zoals de succesvolle tweedehandsbeurs en een spetterend Sinterklaasfeest blijven zeker op het programma. Uiteraard zullen ook andere organisaties op het getouw worden gezet.

Wie lid wil worden van, of mee wil werken met  deze pluralistische vereniging, die vooral ijvert voor het welzijn van het gezin in het algemeen en de kinderen in het bijzonder, kan zich altijd melden bij een van de bestuursleden of via gezinsbondhoeilaart@hotmail.com