Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Voedselhulp Overijse wint quiz Dynamo Wijndaal ten voordele van Voedelhulp Overijse (enkele foto's)

zondag 22 feb 2015

Gisterenavond zaterdag werd de 8ste quiz van Dynamo WIjndaal beslecht door niet minder dan 28 ploegen van telkens maximum 6 personen. De hele avond lang werden vragen afgevuurd in een variatie van economie, fyisca, biologie, wiskunde ... Op het einde van de avond werd duidelijk wie gewonnnen had. Met drie punten voorsprong op "De Winnaars van Volgend Jaar" die de Davidsfondsquiz wonnen, behaalde de ploeg "Voedselhulp Overijse" het hoogst aantal punten: 79. Je vindt de uitslag in bijlage net als enkele sfeerfoto's.

De opbrengst van deze quiz gaat elk jaar naar een goed doel, en dit jaar is dat Voedselhulp Overijse, de vereniging die zorgt voor de verdeling van producten van de Voedselbank, voor wie het leven te duur is geworden om via de gewone wegen voedsel te kopen.

Over een paar weken weten we welk bedrag op de cheque zal staan.