Wil je dit jaar meezingen met “Hoeilanders zingen Kerstmis’? Dan is dit een belangrijk bericht! (videofragment concert 2014)

woensdag 03 feb 2016
play video

Op 17 en 18 december 2016 brengt het Davidsfonds de jubileumeditie van “Hoeilanders zingen Kerstmis”, het tweejaarlijks concert met eigen talent dat sinds 2008 wordt georganiseerd. Dit jubileumconcert wordt uitzonderlijk en daarom zijn de voorbereidingen al begonnen. Daarin kan jij  een rol spelen. Op zondag 10 april om 10u organiseert de tiener- en volwassenenzanggroep een kennismakingsnamiddag waarop iedereen die wenst mee te zingen welkom is. Samen met Veerle Pauly en Jan Van Assche  krijg je een inkijk in wat we de volgende maanden allemaal plannen om in december een zo afgewerkt mogelijk concert te brengen.

Alle zangers kunnen rekenen op een aangepaste begeleiding en een degelijke zangvorming. De minimumleeftijd is ‘middelbaar onderwijs’.

Wie interesse heeft, komt op zondag 10 april  om 10u naar “Mozart & C°, de repetitieruimte achter de Sint-Clemenskerk (Gemeenteplein 15).Wens je meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen, ofwel via e-mail: jan@debrabander.be of telefonisch op 0475 26 66 22.