Winterconcert Nero's Muzikanten nu in full HD op Hoeilander.be (video)

maandag 16 nov 2015
play video

Muziekliefhebbend Hoeilaart was zaterdagavond zonder enige twijfel op het winterconcert van Nero's Muzikanten. Een uitverkocht GC Felix Sohie genoot een dik uur van een vlot programma, zorgvuldig samengesteld door dirigente, Chantal Derongé. De 34 muzikanten waren hun partituur echt meester. Nero's Muzikanten hebben het laatste jaar enorme progressie gemaakt. De instroom van jonge, goed opgeleide jongeren is daar zeker niet vreemd, naast enkele leerkrachten muziek die eveneens de weg gevonden hebben. Zij trekken het niveau stevig omhoog. En dan mogen zeker en vast de oude getrouwen niet vergeten worden die er al van bij de start van Nero's Muzikanten bij zijn.

Het resultaat was in ieder geval een aangename en gezellige avond met hele leuke muziek en alles voortreffelijk gebracht. Een dikke proficiat!

Hoeilander.be heeft dit concert in hoge resolsutie (HD) gefilmd met 4 camera, zodat wie er niet bij was, thuis deze prima prestatie nu thuis kan ontdekken. Voor wie er wel bij was, zaterdag, is deze videocaptatie een unieke gelegenheid om na te genieten van al die mooie momenten. Het is voor het eerst inde geschiedenis dat een volledig optreden van een Hoeilaartse muziekvereniging op deze manier wordt opgenomen en Hoeilander.be is bijzonder fier je dit concert te kunnen aanbieden. 

Het is onze bedoeling om dit in de toekomst nog vaak te doen. Geniet ervan!

Regie: Jan Vanderstraeten - camera: Jolien Salberter en Jan Van Assche - montage: Jan Van Assche - geluid: Kamiel Van Assche - licht: Gert Vertommen