Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Zeepkistenrace op nieuw parcours vooral snel - UPDATE (video & fotoalbum)

maandag 11 mei 2015
play video

Na de eerste schuchtere poging van vorig jaar waren alle ogen gericht op de SIROX zeepkistenrace van 'Doendervolk' die dit jaar meer deelnemers en een leuker parcours zou bieden. De zeepkisten vertrokken boven op Vlaanderveld, net voorbij het kruispunt met de JB. Michielsstraat. Sommige deelnemers haalden inderdaad een mooie snelheid maar voor echt spektakel zal er toch nog het een en ander moeten veranderen. Toeschouwers waren er wel en de zeepkisten zagen er echt goed uit.

Winnaar van de race werd Luc Kumps met een gele bolide. De prijs voor de mooiste zeepkist ging naar Hen Buntinx en de pechvolgelprijs was voor Sam Ghesquire.

Over enkele dagen tonnen we je ook de video van de race.

Foto's: JolienSA en MichelPI

Video: JanVDS & JanVA

Montage: JanVA