Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

10 inbraken op 100 woningen, de voorbije 5 jaar!

vrijdag 28 okt 2011

Vrijdag 28 oktober - "Het Nieuwsblad - regio" publiceerde vandaag cijfers over inbraak in Vlaanderen, per gemeente. Zo konden wij lezen dat in Hoeilaart tussen 2006 en 2010, zo'n 439 woningen ongewenst bezoek kregen. Dat is gemiddeld 10 %. In vergelijking met het Vlaams gemiddelde, 5,5 %, is dat een bijzonder hoog cijfer.
 
En toch zijn er gemeenten die het nog slechter doen: Wezembeek-Oppem staat op 1 met 15,57 %, Kraainem op 2 met 14,10 % en Wemmel 13 %. Buurgemeente Overijse scoort met 8,60% iets beter maar blijft net als andere gemeenten rond Brussel. De aanwezigheid van snelwegen en de nabijheid van de grootstad spelen daarin een determinerende rol.
 
De gemeente met het minst aantal inbraken is Oostrozebeke met 1,11
 
WIl je er meer over weten, surf dan naar Het Nieuwsblad