Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

In Memoriam Paula Demaerschalk

zaterdag 05 feb 2011

Op donderdag 3 februari is Paula Demaerschalk, beter gekend als "Paula van den bakker", overleden. Paula is slechts 70 jaar geworden.
Paula was een telg van een bekende Hoeilaartse familie die zeer lang op de hoek van de Victor Mertensstraat en de Felix Sohiestraat een bakkerij hadden. Vandaar haar bijnaam.
Paula, die het niet altijd zo gemakkelijk gehad heeft in haar leven, hebben we vooral gekend als een zeer hardwerkende vrouw. Zij was jarenlang de steunpilaar in de kantine van Eendracht Hoeilaart, later eveneens bij ERCH. Bijna elke training, bijna elke wedstrijd, elk feest was ze aanwezig. Op haar kon je altijd rekenen en steeds met een goed humeur. Ze is achter de toog blijven staan tot wanneer ze ziek is geworden en het niet meer ging.
Paula wordt zaterdag 12 febrauri om 10 begraven in de kerk van Hoeilaart.