Supersfeer op Vlaanderen Zingt! (fotoalbum)

zondag 03 jul 2011

Zaterdag 2 juli - Wie de koffers nog niet gepakt had, was sowieso present op de Hoeilaartse editie van 'Vlaanderen Feest". De namiddag begon met een reuzenbarbecue voor een kleine vierhonderd dorpsgenoten, een tweehonderd vrijwilligers en hun vrienden en familie. Deze werd aangeboden door de Hoeilaartse gemeenschap, ter gelegenheid van het 'jaar van de vrijwilliger', als erkentelijkheid voor hun dagelijkse inzet die van Hoeilaart zo een toffe gemeente maakt. Het eten was prima verzorgd en lekker.
 
Dit 'feest van de vrijwilliger" werd gevolgd door de zoveelste editie van "Vlaanderen Zingt". Op de weide voor het gemeentehuis kon je op de koppen lopen. Nooit eerder was er zoveel volk komen opdagen om uit volle borst mee te zingen (brullen) op de tonen van overbekende 'foute' liedjes.
Olivier Dewit, in supervorm, was de 'showbiss Bart' van dienst en slaagde er wonderwel in het onderste uit de kan te halen. Honderden stembanden werden tot het uiterste geteisterd en dat zal bij velen de volgende dagen nog wel 'hoorbaar' zijn.
 
Al bij al een superavond onder Hoeilanders zoals er best meer mochten zijn. Een prima organisatie van de cultuurdienst.
 
Klik hier voor het fotoalbum van de Barbecue!
Klik hier voor het fotoalbum van Vlaanderen Zingt!