Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Startdag Vormelingen in het teken van geluk (enkele foto's)

maandag 13 okt 2014

Volgend jaar in de maand mei doen ze hun Plechtige Communie/Vormsel en vorige zaterdag gingen ze van start met de voorbereidingen. Als opwarming werden de liedjes van de SInging Village gezongen en daarna werd wat tijd genomen om te praten over geluk. Met als basis de 'zaligpredikingen van Jezus' gingen de jongeren op zoek naar wat een mens echt gelukkig maakt.

Zijn het de cadeautjes, de luxe en alle denkbare comfort?  Of zit er meer geluk in het elkaar helpen, met elkaar praten, een troosten woord bieden ... Een boeiend onderwerp waar iedereen zijn mening wel over heeft.

Na de catecheseles trok de hele groep naar het GC Felix Sohiecentrum om mee te doen met de "Singing Village Flashmob".