Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

11.11.11. quiz spannend tot op het einde (enkele foto's en uitslag)

zaterdag 09 nov 2013

Zaterdag 9 november - 32 ploegen uit de hele druivenstreek kwamen gisterenavond opdagen voor de jaarlijkse quiz van de GROS ten voordele van 11.11.11. Elke ploeg bestond uit maximum vijf personen die tot middernacht in acht ronden ondervraagd werden over de meest uiteenlopende onderwerpen. Op een totaal van 156 punten haalde de winnaar 106 punten, de laatste  55. Het werd een mooie afwisseling van moeilijke en eenvoudigere vragen waarvop de antwoorden altijd wel ergens in je geheugen opgeslagen lagen, de kwestie was eerder te vinden waar!
 
Het werd een plezante en drukke avond met veel lawaai. Voor de topploegen bleef het spannend tot het laatste moment. Het verschil tussen de winnaar, 'Geenidee', en de tweede, '5voor12' was amper 2 punten, en met de derde, 'Zondag 11 11 11-fuif' scheelde het amper 4 punten.
 
De winnende ploeg mocht als eerste langs de goed gevulde prijzentafel en kreeg ook nog 5 waardebons van €5 van de Wereldwinkel.
 
Klik hieronder voor de volledige uitslag en het scorebord!