Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

47 vormelingen maakten er een mooi feest van! (fotoalbum)

zondag 18 mei 2014

Zondag 18 mei - Een stralende zon voor de Plechtige Communie en het Vormsel van de 47 jongeren, allemaal ongeveer twaalf jaar jong. Het hele jaar hadden ze zich voorbereid en vandaag was het hun grote dag. In een tot de nok gevulde Sint-Clemenskerk zorgden zij voor een mooie en vlotte feestviering, voorgegaan door vormheer Steven Wielandts en pastoor Roger Nuyts. Onder de titel: "Het verhaal gaat verder ..." werd de klemtoon gelegd op het feit dat je als jong christenmens elke dag opnieuw kiest voor een wereld waarin liefde en solidariteit centraal staan, met Jezus als gids en als het grote voor in elk van ons.
 
Klik hieronder voor het boekje van de viering!
 
Foto's: KarelVA