Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

80 Eerste Communicanten zorgen voor een schitterend feest (fotoalbum)

donderdag 17 mei 2012

Donderdag 17 mei - Hemelvaartsdag was traditiegetrouw de dag van de Eerste Communie. Een overladen volle Sint-Clemenskerk vergastte 80 kinderen uit het twee leerjaar van onze basisscholen op een kleurige, warme viering. 
Aan de hand van kleine toneeltjes werd het thema: "Ik kom naar je toe" geïllustreerd. Alle kinderen werden actief betrokken door o.a. ook voor te lezen en uit volle borst de liedjes te zingen die de voorbije weken werden aangeleerd.
 
Een dikke proficiat aan de juffen die weer heelwat tijd investeerden in dit mooie feest, maar uiteraard vooral aan de communicanten zelf die nog de hele dag in familiekring gingen verder vieren.
 
Foto's: JanVA