Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

99 Eerste communicanten zeggen 'JA' (fotoalbum)

donderdag 09 mei 2013

Donderdag 9 mei - Hemelvaartdag is in onze gemeente al jaren de dag van de Eerste Communie. Niet minder dan 99 kinderen mochten vandaag voor het eerst meezitten aan Jezus' tafel. Het was een drukte van jewelste in en rond de Sint-Clemensskerk, die plaatsboodt aan een kleine duizend gelovigen die geen glimp wilden missen van deze uitzonderlijk feestelijke dag.  
 
De viering had als thema "JA": zeg ja tegen Jezus. Er was ook dit jaar hard gewerkt aan de plechtigheid en dat kon je zien: een prachtig versierde kerk, mooie liedjes en duidelijk voorlezende kinderen. Alweer een dag om nooit te vergeten.
 
Een dikke proficiat aan alle communicanten en hun familie!
 
Foto's: JanVA