Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Actie voor meer treinen aan stations Groenendaal en Hoeilaart

donderdag 12 jun 2014

Donderdag 12 juni - Vanochtend vroeg hebben bestuursleden en mandatarissen van CD&V Hoeilaart actie gevoerd voor meer treinen in beide stations. Dit is een reactie op het nieuwe uurrooster dat de NMBS voorstelt voor het najaar, en waarop, in tegenstelling tot wat steeds beloofd is, het aantal treinen die in onze gemeente halte hoidt, vermindert.  
Na de grote infrastructuurwerken, vooral aan het station van Hoeilaart, is het onbegrijpelijk dat men opnieuw afstapt van de oorspronkelijke plannen om elke 15 minuten een trein naar Brussel te hebben. Daar is dus geen sprake meer van. Je vindt het toekomstige uurrooster op de PDF in bijlage. 
 
CD&V had op de laatste gemeenteraad reeds een motie ingediend met dezelfde vraag, welke door alle leden van de gemeenteraad gesteund werd.Ook jij kan de petitie tekenen, surf naar http://www.petities24.com/treinen.

BijlageGrootte
PDF icon actie meer treinen.pdf2.04 MB