Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Apps, lockers, catering & great music = Meivuur 2012

donderdag 26 apr 2012

Vier jeugdraden, Hoeilaart, Overijse, Tervuren en Huldenberg die samenwerken aan het grootste fuifevenement van 't jaar, dat kan enkel het Meivuur zijn. Voor de editie 2012 is er alles aan gedaan om het nog toffer te maken: een vijfsterren activiteit. Los van het feit dat enkele dj's gekozen werden via een wedstrijd, only the best is good enough, zijn er toch nog wat meer nieuwigheden en aanpassingen.
 
Voor het gemak van de bezoekers zijn er dit jaar lockers waarin je spullen veilig kan opbergen.  Daarnaast kan je nu ook op het terrein tercht voor frieten en hamburgers.
 
De leukste nieuwigheden is echter wel de App, de mobiele applicatie die je alles vertelt over het Meivuur maar je ook wegwijst maakt in het gratis busvervoer (palnnning + timer) en nog veel meer. 
Goed nieuws is ook dat de nieuwe opstelling van het podium voor minder geluidsoverlast zal zorgen, dat ook het geluidsniveau op het Meivuur gecontroleerd wordt en dat, in het kader van "Nog tijd zat voor alcohol" het alcoholverbruik voor jongeren -16 aan banden wordt gelegd.
 
Het Meivuur gaat door op maandag 30 april op het Meiveld achter Den Blank.
 
Hieronder vind je ook het persdossier.