Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Badminton voor jongeren, volwassenen en 50+ in Hoeilaart

woensdag 29 aug 2012

Nero’s Badmintonclub Hoeilaart vzw voorziet speelgelegenheden voor jong en oud, waarbij zowel recreanten als competitiespelers ruimschoots de gelegenheid krijgen om badminton uit te oefenen.
 
De jongeren krijgen de kans om volgens eigen talent en interesse badminton te beoefenen onder de deskundige leiding van Roland Vandenbroeck, Kevin Reniers en Simon De Broyer. Bij de trainingen van de allerjongsten (6-10j) wordt de nadruk vooral gelegd op het op een speelse manier aanleren van het badmintonspel met aandacht voor de totale motorische ontwikkeling en bij de oudere jeugdspelers (+10j) worden de trainingen dan weer meer gedifferentieerd met aandacht voor techniek en tactiek.
 
Bij de volwassenen gaat alle aandacht naar het vrije recreatieve spel. Beginners en gevorderden zijn welkom om gezellig onder elkaar op wisselend niveau te badmintonnen zonder verplichte tornooien of intensieve trainingen.
De 50-plussers hebben de mogelijkheid om onder begeleiding van Roland Vandenbroeck te sportelen. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan het gezellig en gezond sporten, tijd maken om op adem te komen of een grapje te maken en kunnen bijpraten met vrienden.
Het nieuwe seizoen start vanaf 3 september 2012 in de Gemeentelijke Sporthal Molenvijver, Koldamstraat 9a in Hoeilaart met wekelijkse speelgelegenheden voor beginners en recreanten op volgende dagen:
 
-jeugd 6-10jaar dinsdag 16u30 - 18u00
-jeugd -13 jaar woensdag 13u00 - 14u15
-jeugd +13 jaar maandag 18u30 - 20u00
-volwassenen dinsdag 20u00 - 22u30
-volwassenen zondag 10u00 – 12u00
-50-plussers donderdag 16u00 – 17u00
 
Wil je kennis maken met de club? Kom dan op het beginuur van jouw wekelijkse speeldag naar de sporthal en neem gratis deel aan de eerste drie trainingen of neem voor verdere informatie vlug een kijkje op www.nerobc.be en meld je aan.