Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Café Sportecho heeft een nieuwe uitbater (video)

donderdag 06 jan 2011
play video

De lokale middenstand te Hoeilaart verwelkomt een nieuwe uitbater voor café De Sportecho. Dominique Vanderlinden heeft sinds 2 januari 2011 het roer in dit café overgenomen. Indien zijn naam niet direct een belletje zou doen rinkelen, Dominique was de drijvende kracht achter Life Style Fitness te Overijse. Ondertussen heeft hij ook de geneugten van De Druivenstreek ontdekt in die zin zelfs dat hij met zijn gezin sinds kort woonachtig is te Hoeilaart.

Zijn dynamisme, inzet en sociale vaardigheden zullen hopelijk ook aanstekelijk werken om van De Sportecho een bloeiende zaak te maken. Wij wensen hem alvast alle succes toe en nodigen u van harte uit op de officiële opening van zijn zaak die zal doorgaan op 19 februari 2011.

Hoeilander.be wenst Dominique veel succes. In een kort interview vroegen wij hem naar wat hij van café Sportecho wil maken.