Concert Academie voor Podiumkunsten brengt €4525 op voor de Filipijnen (fotoalbum)

zondag 12 jan 2014

Zondag 12 januari - Wat begon als het initiatief van een leerkracht en een muziekklas, groeide binnen de kortste keren, en dankzij de ongelooflijke solidariteit onder leerlingen, leerkrachten, directie en ouders uit tot een bijzonder mooi en hardverwarmend evenement. Vanmiddag organiseerde de Academie voor Podiumkunsten (APKO) een leerlingenconcert ten voordele van de slachtoffers van de natuurramp in de Filipijnen. Dankzij de medewerking van de GROS (gemeentelijke raad voor ontwikkelingssamenwerking) kon dit doorgaan in het GC Felix Sohie.
 
De zaal was compleet uitverkocht en tijdens de pauze en achteraf kon iedereen genieten van een rijke tafel lekkernijen, door de ouders klaargemaakt, die voor het goede doel verkocht werden. Het werd een schitterend evenement met veel jong talent en toegankelijke muziek, wat het publiek zeker kon waarderen.
 
Op het einde van het concert kwamen we te weten hoeveel deze actie tot nu toe heeft opgebracht: €3025 aan ticketverkoop plus €1500, geschonken door de GROS. Het uiteindelijke resultaat zal natuurlijk nog een stuk hoger liggen.
 
De opbrengst gaat naar de NGO: Geneeskunde voor de Derde Wereld
(meer info op www.G3W.BE). Een dikke proficiat aan APKO en alle goede zielen die aan deze mooie dag hebben meegewerkt.
 
Klik hier voor het fotoalbum van het concert!
Klik hier voor de fotoshow van het concert!
 
Klik hier voor het fotoalbum met sfeerbeelden!
Klik hier voor de fotoshow met sfeerbeelden!
 
Foto's: JanVA