Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Crisisfuif Chiro Jezus-Eik in volle Eekhoorn (fotoalbum)

dinsdag 25 sep 2012

Maandag 24 september - Om de effecten van de crisis wat te verzachten, of gewoon om te fuiven, organiseerde Chiro Jezus-Eik vorige zaterdag de Crisisfuif 2012. Pinten aan €1 ...., je zou al voor minder naar Hoeilaart komen. Dat is dan ook wat de jeugd van de streek deed en de Eekhoorn liep mooi vol en de sfeer was prima.
 
Even was er wat ongerustheid toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen voor een minderjarig meisje (-16), afkomstig uit het Brusselse, dat zich blijkbaar te goed had gedaan aan een ander soort (korte) drank dan op de fuif verkrijgbaar was: een geval van comazuipen dat niets met het fuiven op zich te maken heeft en waar de organisatoren weinig aan kunnen doen. Verder waren er geen incidenten te melden. Een toffe fuif!
 
Foto's: KarelVA