Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dieven zeer actief!

donderdag 17 nov 2011

De reeks inbraken van de afgelopen dagen is nog niet gestopt. Tussen dinsdag 15 november 18.00 uur en woensdag 16 november 7.15 uur werd er ingebroken in een werkplaats achteraan een woning in de Quirinilaan in Hoeilaart. De deur van het werkhuis werd geforceerd en de plaats werd doorzocht.
 
In de loop van de nacht van 15 op 16 november tussen 22.53 uur en 8.35 uur pleegden onbekenden een diefstal in een pand aan de de Quirinilaan in Hoeilaart. Een raam van de garage werd ingeslagen zodat de daders toegang kregen tot het atelier en de benedenverdieping  van de aanpalende woning. Kasten en laden werden overhoop gehaald.
 
(bron politiezone)