Dijlelanddag groot succes! (2 fotoalbums) UPDATE!

maandag 30 mei 2011

Op het risico af in herhaling te vallen, het zomers weertje dat ook zondag weer van de partij was, heeft ervoor gezorgd dat de Dijlelanddag, een organisatie van de Toerisme Dijleland (de toeristische intergemeentelijke vereniging waar ook Hoeilaart lid van is), een superdag werd.  Wat eten en drinken betreft, was het al streekproducten dat de klok sloeg. Ook onze Hoeilaartse kaastaart die binnen enkele maanden officieel erkend wordt als streekproduct, was van de partij. Het was de ploeg van Bakkerij Linda Vandervaeren die iedereen enthousiast liet proeven van deze typische lekkernij. Het optreden van Gina Lisa was al een even grote lekkernij maar dat is allang geen verrassing meer. Haar zang- en andere kwaliteiten zijn meer dan gekend.
 
De wandelingen door de dorpskom, gekoppeld aan ontmoetingen met Nero's familie en historische figuren kenden zeer veel belangstelling. (lees hierover ons artikel: Nerofiguren veroveren Hoeilaart!) 
Deze Dijlelanddag was een mooi kadootje van Toerisme Dijleland, in samenwerking met onze gastvrije en zonnige gemeente. Als er nu nog maar genoeg mooi weer overblijft voor "Vlaanderen Zingt", "Zalige Zondagen" en het Druivenfestival" want dat zonnetje zijn we al aardig gewoon geworden.
 
Klik hier voor een eerste reeks sfeerfoto's!
 
Klik hier voor een tweede reeks sfeerfoto's!