Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Dit weekend "Fair Trade kaastaart"

maandag 13 sep 2010

Dit jaar werkt de FairTrade trekker samen met het Davidsfonds, Hoeilander.be en Zonien.be.
 
Het KAASTAARTENFESTIVAL in de kasteelhoeve is een prachtige gelegenheid om uit te testen of in een typisch Hoeilaartse streekproduct – de kaastaart - FairTradeproducten én eerlijke streekproducten gecombineerd kunnen worden.
 
Naast de taarten van Linda Vandervaeren en Bakkerij Amandine zal ook gesmuld kunnen worden van een kaastaart waarvan de suiker, rum en amandelen voortkomen uit eerlijke handel. Het meel voor de Fair Trade-taartbodem en de kaas komen van producenten uit onze  eigen streek, de eieren van scharrelkippen. Alles bereidt door Hoeilanders met een hart voor lokale producten en producten uit eerlijke handel.
 
Met de FairTradekaastaart wordt een steuntje gegeven aan de landbouw uit onze eigen streek en aan de boeren uit het Zuiden; worden duurzaamheid en eerlijke handel gecombineerd. 
 
Geniet op zaterdag 18 (vanaf 14 uur) en zondag 19 september (vanaf 12 uur) in de kasteelhoeve van de gezelligheid, een streepje rustige muziek, een fris streekbiertje en een lekker stukje kaastaart.