Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Druk verkeer en beschadigd wegdek troef op wijk Dumberg

maandag 11 jun 2012

Zondagvoormiddag was de babbelbank van "een hart voor Hoeilaart" te gast op de wijk Dumberg. Bij een stralend zonnetje konden de inwoneers hun verhaal doen over de problemen in hun wijk.
 
Aangezien "Den Dumberg" op de drukste verkeersas van Hoeilaart ligt, was het logisch dat het verkeer ter sprake kwam. Dag en nacht gaat er geen minuut voorbij of er rijdt een auto voorbij. Ook hebben de werken aan de Brusselsesteenweg de druk verhoogt op de Groenendaalsesteenweg en de Karrenbergstraat.

De kwaliteit van het wegdek in de Engelselaan, de Karrenbergstraat en op het verkeersplateau op het Dumbergplein schreeuwt om vernieuwing. Het plateau zorgt bij de doorgang van vrachtwagens voor veel lawaai en ernstige trillingen.
 Verder was er ook veelvuldig vraag naar een bushokje en een verdeler met hondenpoepzakjes in het parkje. 

Een probleem dat ook voor heel wat ongenoegen zorgt, is de situatie rond de geweigerde PMD zakken. Het gebeurt immers regelmatig dat Interrand de zakken niet aanvaardt omdat ze niet correct gevuld zijn. Jammer genoeg blijken die zakken plots van niemand te zijn en blijven ze gewoon staan, wekenlang. 
De volgende BabbelbBank van het kartel CD&V - N-VA is op donderdag 14 juni op 't Lindeke, om 19 uur.