Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Drukke startdag Chiro

zondag 05 sep 2010

t Zit er weer op.. De startdag van de Chiro.. Meer dan 100 kinderen kwamen zich reeds inschrijven, maar de komende weken volgen er ongetwijfeld nog... Een 26-koppige leidingsploeg zal het komende jaar weer instaan voor een fantastisch Chiro-jaar.

Er staat weer heel wat op het programma: Kindernamiddag, lichtstoet en Typischirofuif tijdens het komende Druivenfestival, in november ons eetfestijn en in februari onze Valentijnsfuif... Doe daar nog de zondagen bij, de weekends en het kamp in juli en je hebt de ingridiënten voor een geslaagd Chiro-jaar...

Wie meer info wil kan surfen naar www.chirohoeilaart.be of mailen naar chirohoeilaart@hotmail.com

Foto's: Kamiel Van Assche