Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Een Hoeilander, letterlijk in de bloempjes!

zaterdag 31 dec 2011

Zondag 1 januari - Het voorbije jaar werden verschillende Hoeilanders gehuldigd voor hun waardevolle bijdrage tot onze gemeenschap. Er waren de Hoeilaartse Parels  en de laureaten van de Gouden Pien
Op deze eerste dag van het nieuwe jaar willen wij nog één uitzonderlijke dorpsgenoot speciaal bedanken: Roger Clerens.Roger runt met zijn zoon Dominique, een bedrijf voor tuinonderhoud en is in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor het groenonderhoud van de gemeente. Ook alle bloemen die het hele seizoen overal de verlichtingspalen, de bloembakken en verscheidene trappen in onze gemeente zo kleurig maken, vallen onder zijn professionele verantwoordelijkheid.
 
Dat Roger ook op zon- en feestdagen en na de werkuren met zijn tractor rondrijdt om de bloemen van voldoende water te voorzien, mag dan wel normaal lijken, maar iedereen die zelf bloemen verzorgt, weet dat, om deze kwaliteit af te leveren, veel meer uren gepresteerd moeten worden dan contractueel vastgelegd is. Vooral het mooie weer van de voorbije lente was verantwoordelijk voor extra veel uren die je eerder onder vrijwilligerswerk kan rangschikken.
 
Roger maakte er in 2011 opnieuw een erezaak van om, maandenlang, alle bloemen in topconditie te houden. Daarvoor verdient hij een dikke 'merci'! . Bedankt Roger!