Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Een weekendje Bakenbos onder een puffende zon (fotoalbums)

zondag 08 jun 2014

Zondag 8 juni - De 41ste editie van de wijlfeesten op Bakenbos zitten er weer op. Morgen nog de wandelrally (vertrek tussen 13u en 14u ) en dan kan er weer urenlang opgeruimd worden, want zo'n wijkfeest organiseren gaat nu eenmaal niet niet zonder moeite. Gelukkig vond men ook dit jaar voldoende vrijwilligers om de festiviteiten vlekkeloos te laten verlopen.  Zij verdienen een pluim! 
 
Zaterdagavond was er het buffet met 116 buren, familie en vrienden die de benen onder tafel staken. Later op de avond (na de voetbal) kwamen ook de fuivers opdagen tot in de vroege uurtjes.
 
De jaarlijkse eucharistieviering op zondagmorgen was het startschot voor tal van activiteiten: muziek, dans, vlooienmarkt, kermis, tentoonstelling ... 't Minste wat je kan zeggen, is dat het bloedheet was, maar die hitte werd gretig weggeblusd met het nodige bier, kriek, geuze .. 
Op naar de 42ste editie, volgend jaar, want Pinsteren zonder de Bakenbosfeesten, da's ondenkbaar!
 
Foto's: JanVA 
Klik hier voor het fotoalbum van zaterdagavond!
Klik hier voor de fotoshow van zaterdagavond! 
 
Klik hier voor het fotoalbum van de zondag!
Klik hier voor de fotoshow van de zondag!