Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Eerste kerstmarkt genoot van de belangstelling

zondag 18 dec 2011

Zondag 18 december -  Tussen de regen- en sneeuwbuien door kwam geregeld de zon piepen en dat zorgde vooral op zondagnamiddag voro een toevloed aan kerstsfeerzoekers die best aan hun trekken kwamen; verse soepen, glühwein, warme choco, fruit- en andere jenevers, worsten, oesters, wafels, pannenkoeken, schuimwijn ... Je moest al van slechte wil zijn om met honger of dorst huiswaarts te keren.
 
Of het schaatsen op kunststof de echte schaatsers verleid heeft, is nog maar de vraag. De kinderen lieten het in ieder geval niet aan hun hart komen, zij leefden zich volledig uit en namen er de blauwe plekken graag bij.
 
Wij zijn benieuwd hoe dit initiatief volgend jaar zal worden aangepakt. WIj hoorden al suggesties om de kerstmarkt opnieuw naar het gemeenteplein te brengen. Wij houden u op de hoogte.