Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Emotions bracht perfecte match van muziek, beeld en dans (fotoalbum)

maandag 11 nov 2013

Maandag 11 november - De verwachtingen waren hoog gespannen voor het multidisciplinaire kunstproject "Emotions through pictures, music and motion", dat gisteren werd opgevoerd in het GC Felix Sohie. De muzikale prestaties van Jenny Spanoghe (viool) en Michel Stas (piano) waren uitmuntend en de dansperfomance van Wendy Beeckman, Sandrine Balleux en Stefan Wise waren verfrissend en ontroerend mooi. Het unieke decor, gevormd door de schilderijen van Jenny Spanoghe zorgden voor een voorstelling die af was.
 
Het publiek was laaiend enthousiast en genoot na het concert nog verder bij een hapje en een tapje, te midden van de kleurige kunstwerken van Jenny. Deze "Emotions" was een realisatie van Davidsfonds Hoeilaart, in samenwerking met de Academie voor Podiumkunsten, de cultuurraad en de cultuurdienst. 
 
Een dikke proficiat voor iedereen die dit prachtige evenement heeft mogelijk gemaakt! Dit smaakt naar meer. Foto's: KarelVA

Klik hier voor het fotoalbum!
Klik hier voor iPad en download!
 
Klik hier voor de schilderijen van Jenny Spanoghe!
Klik hier voor iPad en download!