Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

ERCH verwelkomt 10 nieuwe spelers

vrijdag 13 jun 2014

Vrijdag 13 juni - Gisterenavond stelde Gino Vandervoort, voorzitter van ERCH, zijn leger nieuwe talenten voor die de ploeg volgend seizoen een plaats zouden moeten verzekeren tussen de 5de en de 8ste plaats. Daarnaast is een twee (P4) ploeg met talentvolle Hoeilaartse jongeren die zal aantreden in vierde provinciale. Zoals je op de foto kan zien, zijn er twee 'zwarte parels' die de ploeg komen vervoegen. Van hen wordt veel verwacht.Nog een dikke twee maanden en het seizoen gaat weer van start. Of de ploeg voldoende versterkt is om de ambities waar te maken, zal dan snel duidelijk worden.
 
Foto: Hans Deveuster