Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Fietsen met elektronische ondersteuning. De toekomst?

donderdag 31 mei 2012

De druivenstreek is ongetwijfeld aantrekkelijk voor de sportieve wielertoerist. Voor de dagelijkse fietser is dit minder evident. De steile beklimmingen eens men de vallei verlaat vormen voor het merendeel van hen een obstakel welk elk fietsplezier vergalt. Zich verplaatsen met de fiets is nochtans praktisch en fysiek aan te raden.
 
De opkomst van de fiets met elektrische ondersteuning is dan ook de oplossing voor velen.
 
Wenst u de mogelijkheden van de E-bike zelf te ondervinden dan biedt Filip Sport u dit week-end de mogelijkheid. Kom langs op zaterdag 2 en zondag 3 juni telkens tussen 10 en 18u en ontdek de modellen en voordelen van Dutch id en het Zwitserse Flyer tijdens een testrit.
 
Filip Sport, Kasteelstraat 45-47 te Hoeilaart. www.filipsport.com