Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Fluwelen das voor "De Berken"

maandag 04 apr 2011

Jaarlijks tracht de Hoeilaartse scoutsgroep "De Korrelaar", met het overhandigen van "De Fluwelen Das", een goed doel uit eigen streek, nauw verbonden met de jeugdvereniging, in de bloemetjes te zetten. Dit houdt een mooie geldprijs in van €350.
 
De Fluwelen Das 2011 werd maandagnamiddag overhandigd aan het dagcentrum voor volwassen personen met een beperking "De Berken", specifiek voor hun project "De Serre". Joris Charlier, coördinator van "De Serre" is vader van enkele scoutsleden en dus was de link met de Korrelaar snel gelegd.
 
De Berken wil het geld gebruiken voor de aankoop van een aanhangwagen. Autocenter Derudder draagt hierin trouwens ook zijn steentje bij. Uiteraard zijn ze blij met dit mooie bedrag en het feit dat aan hen gedacht werd.
 
Wil je meer weten over "De Berken", klik dan hier!
 
Wil je meer weten over scoutsgroep "De Korrelaar", klik dan hier!