Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Gezelligheid troef in de Regenboogwijk (Fotoalbum)

zondag 02 sep 2012

Zondag 2 september - Bij een laat zomerzonnetje was het gisterenavond zalig vertoeven op het grasveld aan de Negenbunderweg, waar de Regenboogvrienden de tenten hadden opgezet voor deze editie van "Wijk in de Kijker". Veel volk, jong en oud, en vooral een ontspannen en vriendschappelijke sfeer maakten deze receptie en al wat volgde bijzonder gezellig. 
 
Voorzitter, Guy Tastenoy en zijn ploeg, die normaal een besloten barbecue organiseren voor de inwoners van de Regenboogstraat, mogen best fier zijn met deze, toch wel wat grotere organisatie, die vlot en verzorgd verliep. Voor deze uitbreiding van de wijk werden de bewoners van de wijk rond de Regenboogstraat, gelegen tussen de Tenboslaan, de Vriendschapstraat en de Waversesteenweg uitgenodigd en duidelijk met succes.
 
Het werd een waardige afsluiting van de zomervakantie. Nu nog wat mooi weer tijdens het Druivenfestival en dan is iedereen tevreden.
 
Foto's: JanVA