GEZOCHT: vrijwilligers voor het druiventeam 2012

vrijdag 31 aug 2012

Binnenkort is het weer zover! Dan opent Circus Hoeilaart de deuren in het kader van het jaarlijkse druivenfestival.
Maar geen circus zonder jonge, dynamische acrobaten! Daarom is het organiserend comité nog steeds op zoek naar helpende handen (m/v, 16-25 jaar) voor tijdens het druivenfestival. Ben je bereid om ondersteuning te bieden tijdens recepties, concerten of bij het begeleiden van artiesten? Of help je liever mensen met vragen verder aan onze infostand op het centrale kruispunt? Word dan zeker lid van het druiventeam!
 
In ruil voor je hulp en inzet bieden we je:
- Het officiële druivenfestival T-shirt (dat niet verkocht wordt)
- Gratis toegang tot alle activiteiten (waaronder de Nacht van de Jeugd…)
- Drankbonnetjes (geldig aan alle officiële drankstanden langs het parcours, in de sporthal, in het scoutsdorp en in de tent; gedurende de volledige duur van het festival)
- Een uitstap naar Bobbejaanland met het hele druiventeam (4 weken na afloop van het festival).
 
Wij beseffen maar al te goed dat velen onder jullie zich ook inzetten voor andere verenigingen tijdens het festival. Daarom is het belangrijk te benadrukken dat het druiventeam flexibel is: je kunt er dus perfect voor kiezen slechts 1 of meerdere dagen te helpen of aan te geven wanneer je zeker niet beschikbaar bent (bijvoorbeeld zaterdagnamiddag ter voorbereiding van deelname aan de lichtstoet).Verder garanderen we je ook dat je nooit een volledig weekend aan het werk zult zijn! Het moet immers plezant blijven voor iedereen!
 
Ook mensen van buiten Hoeilaart zijn welkom! Deel dit bericht dus gerust met familie en vrienden van heinde en ver, en schrijf jullie samen in voor het druiventeam 2012.
 
Heb je nog vragen? Aarzel dan zeker niet vrijblijvend contact met ons op te nemen via druiventeam@gmail.com
Ook voor inschrijvingen kan je ons contacteren op dit e-mail adres.
 
Hopelijk tot binnenkort!