Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Heb jij nog foto's van de voorbije 40 jaar lichtstoet?

woensdag 23 jul 2014

Woensdag 23 juli - Tijdens het Druivenfestival is er op het gemeentehuis een tentoonstelling rond 40 jaar lichtstoet. Daarom deze warme oproep om jouw mooiste foto's van de lichtstoet in te sturen. Vroeger liepen er steeds verschillende beroepsfotografen op het parcours en kon je de week na de stoet de foto's kopen in diverse winkels. Ongetwijfeld heb jij thuis nog zo'n exemplaar liggen.
 
In 1974 ging de stoet voor het eerst uit op maandagavond vlak voor het vuurwerk. Later verhuisde hij naar de zaterdagavond. De stoet is eigenlijk nog een tikje ouder, want de allereerste lichtstoeten kon je bewonderen tussen 1957 en 1960.
 
Het Druivenfestival wil alle oud-deelnemers en bezoekers oproepen om hun mooiste, leukste en grappigste lichtstoetfoto’s voor deze tentoonstelling te delen. Recent of uit de oude doos, elke bijdrage is welkom!," zegt comitévoorzitter Erwin Gysens.
 
De digitale foto’s kan je sturen naar druivenfestival@gmail.com .
Analoge foto's kan je bezorgen op de dienst cultuur en toerisme van 04 augustus tot 14 augustus. Daar worden ze ingescand en je krijgt ze onmiddellijk terug mee naar huis.
 
Openingsuren dienst cultuur en toerisme: maandag – vrijdag van 9.00-12.30 en van 13.30- 16.00
 
Voor meer informatie: dienst cultuur en toerisme, Gemeenteplein 39, 1560 Hoeilaart. Tel. 02 657 05 04