Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Het beste van 3 jaar Hoeilander.be - fototentoonstelling in GC Felix SOHIE

dinsdag 24 sep 2013

Dinsdag 24 september - Meer dan 20 000 foto's in 430 fotoalbums werden de voorbije drie jaar gepubliceerd op Hoeilander.be. Zij bieden een vrolijk en plezant beeld van wat zich elke dag in Hoeilaart afspeelt. Uit die volledige collectie werden de 50 mooiste geselecteerd en in hoge kwaliteit op posterfomaat afgedrukt.
 
Samen vormen zij een mooie fototentoonstelling die dit weekend, zaterdag vanaf 19 uur en zondag van 11uur tot 18 uur, te bezichtigen is in de serre van het GC Felix Sohie, tijdens de opendeurdag vna het Davidsfonds. Iedereen is welkom. De toegang is gratis.
 
Alle foto's zijn te koop aan kostprijs.