Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaart werkt aan nieuwe sociale verkaveling

zondag 10 okt 2010

De gemeenteraad van Hoeilaart heeft op 4 oktober l.l. ingestemd om een principieel akkoord te vragen aan de Bestendige Deputatie van de provincie Vlaams-Brabant en dit om een woonuitbreidingsgebied aan te snijden (klik leesverder).
Het gaat hier over een binnengebied gelegen tussen de Waversesteenweg, de Nilleveldstraat, de A. Rowiesstraat en de C. Coppennstraat, of ook gekend onder de naam Het Leen fase III.
Het aansnijden of bouwrijp maken van woonuitbreidingsgebieden kan enkel in functie van het sociaal grondbeleid van de gemeente.
Tevens voorziet men een 20-tal wooneenheden langsheen de spoorlijn 161 te realiseren.
Het woonuitbreidingsgebied zal in fases aangesneden worden om zo het aanbod in de tijd te spreiden. Fase 1 wordt eind 2010-2011 ontwikkeld. Fase 2 zou in de periode 2013-2018 ontwikkeld worden. Fase 3 zal eerder na 2020 ontwikkeld worden.
De eerste fase voorziet in totaal 28 wooneenheden : 8 sociale huurappartementen, 13 bescheiden kavels en 7 privé kavels.
De tweede fase voorziet in totaal 14 wooneenheden, waarvan 4 sociale kavels/woningen, 6 bescheiden kavels/woningen en 4 privé kavels.
De derde en tevens laatste fase voorziet in totaal 20 wooneenheden, waarvan 6 sociale woongelegenheden en 14 bescheiden kavels.

BijlageGrootte
PDF icon 2010-10 Het leen fase 3.pdf1.35 MB