Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Hoeilaart Zomert nu zondag om 11 uur met het WASO quartet

maandag 28 jul 2014

Maandag 28 juli - De derde "Hoeilaart Zomert" brengt heelwat nostalgie naar Hoeilaart. In de jaren '70 en '80 traden zij hier vaak op en hun 'gypsy-jazz' zorgde telkens voor unieke en vooral gezellige momenten en muzikale hoogtepunten. Koen De Cauter en zijn zonen, Fapy, Dajo en Waso staan er weer en staan borg voor een unieke "Hoeilaart Zomert'.
 
Vier uitmuntende muzikanten met een diep besef van de essentie van Django Reinhardts brengen een veelzijdig optreden met Tzigane, musette,  chanson, klassiek, folk en zowel New-Orleans als swing- en hedendaagse jazz. Afspraak nu zondag 3 augustus om 11u aan het GC Felix Sohie. De praktische organisatie is in handen van de seniorenraad. Hoeilaart Zomert is gratis!