Hoeilaarts zangtalent toont zich!

zondag 09 dec 2012

Vol bewondering zitten wij vaak thuis voor de TV te genieten van nieuw Vlaams talent dat, in een van de vele talentenwedstrijden, Vlaanderens harten tracht te veroveren. En talent is er, ook in Hoeilaart. Al enkele maanden bereiden een 15-tal solisten, het kinderkoor VitamineZ en het tienerkoor Sopraline zich voor op het unieke concert: “Hoeilanders zingen Kerstmis 2”.
Het wordt een schitterend programma met de bekendste liedjes uit het kerstrepertoire, afgewisseld met evergreens en onvergetelijke chansons. 
Er worden liedjes gebracht die onsterfelijk gemaakt werden door o.a. Will Tura, Nana Mouskouri, Dana Winner, Bing Crosby, Nat King Cole, Frank SInatra, Diana Ross, José Feliciano, Lara Fabian, Withney Houston, Bart Peeters, Paul De Leeuw, Emili Sande, Johnny Holiday, Edith Piaf, Shakira … Daarnaast ook tal van Vlaamse traditionele kerstliedjes.
 
Het kinderkoor VitamineZ brengt dan weer liedjes geschreven door dorpsgenote Veerle Pauly. Zij zijn speciaal geschreven voor dit concert en worden dus voor het eerst opgevoerd: een wereldcreatie!
 
Op zaterdag 22 december 2012 kan u dit concert meemaken, om 15 uur en om 20 uur, in de Sint-Clemenskerk. Het wordt een spectaculaire show met een schitterende belichting en een superklank.
Na het concert is er voor iedereen een glaasje CAVA, aangeboden door AD Delhaize en ovenvers kerstgebak van de bakkerij Linda Vandervaeren.
 
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt dankzij de steun van Dakwerken Luc De Kock, Verzekeringen E. Laureys, Containerservice en mazout Soret, Autocenter De Rudder, Fietsenspeciaalzaak Filip Sport, het weekblad De Serrist, Transport Van Caudenberg – Debrouwer en Hoeilander.be
 
Kaarten zijn verkrijgbaar op de cultuurdienst, bij Mimi’s Optiek en bij AD Delhaize.
Wie moeilijk te been is, kan rekenen op een gratis taxiservice voor de namiddageditie van 15 uur. Neem hiervoor contact op met Mia Soret op 02 657 07 68.
Talent uit eigen gemeente? U zal verbaasd zijn over hun prestaties. Mis dit concert niet!

BijlageGrootte
PDF icon Hoeilanders zingen Kerstmis!.pdf4.48 MB