Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jeanine Van Hout en wandelclub 't Beukenootje winnen Hoeilaartse Parel 2011 (fotoalbum)

vrijdag 18 nov 2011

Vrijdag 18 november - De tweejaarlijkse Hoeilaartse Parel werd dit jaar uitgereikt in de grote zaal van jeugdcentrum Koldam. Niet echt de grote overrompeling maar de genomineerde dorpsgenoten waren present alsook een schare sympathisanten.
 
De twee juryleden uit het culturele leven van buiten de gemeente, konden in deze finaleronde telkens kiezen uit een selectie van vijf nominaties aangeduid door de Hoeilaarste verenigingen op basis van voordrachten door de hele bevolking.
 
Voor Parel 2011, Jeanine Van Hout- Streulens was de derde nominatie eindelijk de goede. Dit was de motivatie van de jury: "overal waar me n komt, ziet men Jeanine aan het werk. Actief op het Lindeke, in het rusthuis, het Lindenhof, het dorpsrestaurant, Broederlijk Delen, enz.
Ook stelt zij haar domein aan de vijver graag ter beschikking aan verenigingen en allerlei initiatieven".
Zonder twijfel is Jeanine een meer dan verdiende Hoeilaatse parel.
 
 
In de categorie vereniging viel wandelclub 't Beukenootje in de prijzen. Het was hun eerste nominatie. Voor deze Hoeilaartse Parel had de jury volgende motivatie: "Een zelfstandige vereniging die al 30 jaar bestaat met jaarlijks zo'n 16 activiteiten (40 à 50 deelnemers). Jaarlijks ook een wandeling in Hoeilaart zelf. Actieve deelname bij organisaties als de Seniorendag, Meifeesten, Huis van het Nederlands, ...
Voorzitter Jan Vanloo was bijzonder trots met deze verdiende erkenning.
 
De Hoeilaartse Parel is zonder meer een schitterend initiatief en het mag duidelijk zijn dat het in de eerste plaats een hulde is aan alle vrijwilligers en verenigingen die onze gemeente haar eigen unieke Vlaamse karakter geven.
 
Hoeilander.be wenst onze Hoeilaartse Parels 2011 en alle genomineerden alvast een dikke proficiat. 
 
Lees ook dit artikel (klik hier).