Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jeugd nam afscheid van jeugdconsulent Jürgen

vrijdag 13 sep 2013

Vrijdag 13 september - Wegens druivenfestival dit weekend namen de jeugdraad en sympatisanten vorige week reeds afscheid genomen van Jürgen Ral (centraal op de foto met blauw geruit hemd), een van onze beide gemeentelijke jeugdconsulenten die sinds begin januari 2008 in dienst was en in die tijdspanne van bijna vijf jaar een bijzondere band smeedde met de jeugd, de jeugdraad en de jeugdverenigingen. Zelf noemt hij zijn beste verwezelijkingen: de grafittimuur, het skatepark en de speelterreinen verspreid over de gemeente, maar vooral het ondersteunen van de jeugdraad en -verenigingen en het ontwerpen van de nieuwe jeugdwebsite.
 
Jürgen verandert vanaf volgende week van werkgever en gaat aan de slag als coördinator van vzw JOB (jeugdhuizen ondersteuning Brussel).
 
Hoeilander.be wenst Jürgen veel succes en hopelijk zien we je nog vaak terug in ons geliefd druivendorp.