Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jeugd overspoelt Hoeilaart - vrijdagnacht (fotoalbums)

zondag 15 sep 2013

Zondag 15 september - Dynamo Wijndaal en de Scouts zijn a jaren de smaakmakers van de 'Nacht van de Jeugd', de vrijdagnacht van het Druivenfestival. Waar al die jeugd vandaan komt, is ons een raadsel maar je kan haast stellen dat er meer volk op de been is tussen 22 uur en 3 uur, dan in de dag, zeker bij slecht weer. De regen was op geen enkel moment spelbreker. De scouts verkocht bijvoorbeeld meer 'zuipkaarten' dan ooit tevoren. Het bier vloeide rijkelijk.
 Overal ambiance en blije gezichten en wat wil je nog meer? Om 3 uur werd de boel stilgelegd en begon de afterparty in café Sportecho. Onvermoeibaar die jeugd. Of het centrum wat nachtrust kreeg, valt te betwijfelen.
 
Foto's Karel VA
 
Klik hier voor het fotoalbum Nacht vd Jeugd
Klik hier voor iPad en download!

 
Klik hier voor het scoutsdorp
Klik hier voor iPad en download!