Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Jonge Hoeilander, Mattis Philips, in nieuwe videoclip van Nederlandse popgroep "Racoon"

vrijdag 02 dec 2011

Vrijdag 2 december - Mattis Philips uit Hoeilaart heeft voor de tweede keer in een jaar tijd mogen fungeren in een videoclip van een bekende popgroep uit de Benelux.
 
Deze keer betreft het de hoofrol voor de nederlandse popgroep "Racoon", bekend van "Lucky all my life" ,een hit van twee jaar terug. De clip is opgenomen ter nagedachtenis van een jongetje dat gestorven is aan kanker en de opbrengst van dit liedje "Don't give up the fight" ,gaat naar het kankerfonds,"JAYDEN", voor verder kankeronderzoek...

 
De vorige clip met Mattis, van Admiral Freebee, is op dit moment genomineerd voor een clipfestival in Polen, na eerder dit jaar voor de mia-awards en het kortfilmfestival in Leuven.