Koop in Hoeilaart, en win!

maandag 13 sep 2010

Tijdens de komende druivenfeesten van Hoeilaart (17/09 tem 20/09) kunnen er weer waardebons gewonnen worden ter waarde van 10 euro. Veel hoef je hiervoor niet te doen. Het dragen van een sticker “Koop in Hoeilaart” is voldoende. Deze stickers zijn vanaf deze week te verkrijgen bij de Hoeilaartse handelaars en worden tijdens het Druivenfestival (o.a. de Reclamestoet), uitgedeeld. 
 
In 2009 nam de Raad voor Locale Economie voor het eerst dit initiatief. Het werd meteen een succes. Dit jaar wordt de actie “Koop in Hoeilaart” verder uitgebreid. Er worden tijdens de komende feesten niet minder dan 3000ex textielstickers  onder de mensen uitgedeeld. Kleef de sticker op een goed zichtbare plaats en maak kans om een waardebon te winnen ter waarde van 10 euro. In totaal worden er tijdens de feesten 100ex waardebons uitgedeeld.
 
Onder het publiek lopen een aantal “detectieves” die op zoek gaan naar mensen die de sticker “Koop in Hoeilaart” op een goed zichtbare plaats dragen. Eens deze gevonden krijgen ze meteen de waardebon. Deze waardebons kunnen ingeruild worden op de dag van de klant (25/09/2010), uiteraard enkel bij de Hoeilaartse handelaars.
 
De Raad voor Locale Economie wil op deze manier de Hoeilaartse handelaars meer in de kijker zetten.