Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

Meifeesten 2014 - slotbeschouwing (fotoalbum sfeerfoto's)

woensdag 14 mei 2014

Woensdag 14 mei - Je mag gerust stellen dat, ondanks regen en koude, deze Meifeesten best gezellig waren. Al die 'last minute' wijzigingen hebben voor veel extra werk gezorgd, zowel voor de vzw Doendersvolk als voor het gemeentepersoneel. Gesleurd en verhuisd is er vier dagen lang en dat gebeurde meestal op uurtjes dat de doorsnee Hoeilander gezellig warm en droog thuis zat. Hoed af voor al die vrijwilligers die er het toch het beste hebben willen van maken. 
 
De Meifeesten zijn geconcipieerd als een buitengebeuren, op één plaats: het park. De keuze om het parcours in twee te scheuren, was noodzakelijk maar blijft een noodoplossing en enkel in die zin een alternatief. De donkere theaterzaal van het GC Felix Sohie is bijzonder  onaangenaam als ze als polyvalente ruimte gebruikt wordt. Een echte sfeerverlichten ontbreekt immers, enkel werklicht is voorhanden. Een  bescheiden investering in sfeerlicht zou wonderen doen.
  De nieuwe vzw Doendersvolk was geen gemakkelijke start gegund en had zich haar eerste editie helemaal anders voorgesteld maar het siert ze dat ze, na de tegenslag met de grote tent, toch de motivatie vonden om zelfs een tandje bij te steken. Dat is sowieso de juiste spirit en natuurlijk rekenen we met zijn allen op ze volgend jaar terug te zien. We mogen blij zijn dat deze jonge creatieve vriendengroep de fakkel wil overnemen. Het is immers de garantie voor een warm Hoeilaart!
 
Daarvoor alleen al een dikke proficiat.