Foutmelding

  • Notice: Trying to access array offset on value of type bool in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).
  • Notice: Trying to access array offset on value of type null in monkberry_field_news_detail() (regel 159 van /data/sites/web/hoeilanderbe/subsites/www.hoeilander.be/sites/all/modules/custom/monkberry/monkberry.fields.inc).

In memoriam Willy Decafmeyer

dinsdag 12 okt 2010

Vorige donderdag 7 oktober overleed Willy Decafmeyer. Vele Hoeilanders kenden hem als "Kezze". Vanaf 1972 ging hij als melkboer aan het werk, waardoor hij in contact kwam met veel mensen, wat hij heel graag deed. (klik 'lees verder')
 
Gedurende vele jaren, tot 10 jaar geleden, reed hij ook met het schoolbusje van de Sint-Clemensschool waarbij hij honderden kinderen veilig thuis bracht. Daarna vervoerde hij ook zieken, in dienst van MCH. Hij was ook altijd bereid te helpen in het rusthuis, o.a. in de cafetaria. Waar men zijn hulp kon gebruiken, stond Willy altijd klaar. Hij was een goede man die kon lachen, zwanzen en plezier maken. 
 
Willy was de vader van twee kinderen en drie kleinkinderen.Het overlijden van zijn echtgenote, vorig jaar, viel hem zwaar. 
 
 De begrafenis is morgen in de Sint-Clemenskerk, om 10 uur. 
 
Hoeilander.be wil bij deze de innige deelneming overmaken aan de familie.